De omgeving

Vakantiepark Chateau Cazaleres

Het park ligt verstopt tussen Middellandse Zee en Pyreneeën en is een gastvrij bungalowpark dat alles heeft voor een onbezorgde vakantie. Residence Chateau Cazaleres in Daumazan sur Arize. Dit luxe, 13 ha grote, comfortabele park bestaat uit 138 vrijstaande, volledig ingerichte vakantievilla’s op kavels tot 600 m2! Het park is van oorsprong een landgoed rondom het uit 1890 gebouwde Chateau Cazaleres.

Een mooie video impressie van het vakantiepark Chateau Cazaleres.

Op de website van het vakantiepark is extra informatie te vinden over de omgeving. Ook zijn er veel recreatieve en sportieve activiteiten te doen.

Voor een uitgebreide toer door de Ariège zie frankrijk.nl

De faciliteiten

Op het park zijn volop faciliteiten voor onbeperkt vakantievertier en speelplezier.

  • prachtige vrijstaande vakantiewoningen
  • een gigantisch zwembad van zo’n 700 m2
  • een kinderbad voor kleinere kinderen
  • Tennisbanen
  • Midget golfbaan
  • Volleybal veld
  • Meerdere Jeu de Boules banen
  • Een sfeervol restaurant met bar
  • Een ruime woonkamer met grote openhaard in het Chateau
  • Een fantastische omgeving in de Ariège, Midi Pyreneeën.

Redenen om de Ariège te bezoeken

De Ariège, aan de voet van de Pyreneeën, is een relatief onbekend departement voor Nederlanders. Daarmee is het de rustigste departement van Frankrijk, maar qua ligging en mogelijkheden wat ons betreft ook een van de interessantste! In het zuiden grenst het departement aan Andorra, Spanje en de hoge Pyreneeën. In het oosten ben je niet ver van de bekende middeleeuwse vestingstad Carcassonne. Zet je koers richting het noorden, dan ben je al snel in de bruisende stad Toulouse. Zelfs de Middellandse zee is nooit ver weg, dus een dagje strand en genieten van verse zeevruchten hoort ook tot de mogelijkheden! En de bijzondere historie van de Ariège zie je terug in de vele (katharen)kastelen, burchten en ruïnes.

Golfvakantie in Frankrijk

De golfbanen in de omgeving van Vakantiepark Chateau Cazaleres kenmerken zich door vele hoogteverschillen en prachtige vergezichten. Groene golfbanen in overvloed. In het voor- en naseizoen is het heerlijk toeven op de golfbaan en zul je een prima golfvakantie kunnen doorbrengen met heerlijke zonnige dagen om jouw hole in one te slaan.
De dichtsbijzijnde baan (Ecogolf Ariège-Pyrénées) ligt binnen een halfuurtje rijden van het park en geeft korting op greenfee voor gasten van Chateau Cazaleres.

Chateau Cazaleres kinderanimatie zwembad